چقدر پنجره را صابر خراسانی
چقدر پنجره را صابر خراسانی را با کیفیت های مختلف در قالب های صوتی و ویدئویی به همراه گزارش تصویری مراسم به صورت آنلاین مشاهده و درصورت نیاز دریافت کنید.
چقدر پنجره را صابر خراسانی را با کیفیت های مختلف در قالب های صوتی و ویدئویی به همراه گزارش تصویری مراسم به صورت آنلاین مشاهده و درصورت نیاز دریافت کنید.
شعر خوانی صابر خراسانی عید سعید غدیر خم هیئت جوانان ابوالفضل تهران 29 مرداد 98
متن مداحی :
چقدر پنجره را بی بهار بگذاری
و یا نیایی و چشم انتظار بگذاری
مگر قرار نشد شیشه ای از آن میِ ناب
برای روز مبادا کنار بگذاری؟
بیا که روز مبادای ما رسید از راه
که گفته است که ما را خمار بگذاری؟
در این مسیر و بیابان بی سوار، خوشا
به یادگار خطی از غبار بگذاری
گمان کنم تو هم ای گل بدت نمی آید
همیشه سر به سر روزگار بگذاری
نیایی و همه ی سر رسیدهامان را
مدام چشم به راهِ بهار بگذاری
جواب منتظران را بگو چه خواهی داد
همین بس است که چشم انتظار بگذاری؟
به پای بوس تو خون دانه می کنیم و رواست
که نام دیگر ما را انار بگذاری
گمان کنم وسط کوچه ی دوازدهم
قرار بود که با ما قرار بگذاری
چراغ بر کف و روشن بیا، مگر داغی
به جان این شب دنباله دار بگذاری
ما در تلاش برای جذب بهترینها هستیم. استعدادهای نوآور، باانگیزه، صریح، با انصاف و مسئولیتپذیر که مایلند بخشی از روند توسعهی سریع و هیجان انگیز پلان 3 باشند. ما میخواهیم به کمک شما روز به روز خانوادهی بزرگتری شویم و برای بهترین بودن در حوزهی تکنولوژی و فناوری اطلاعات در بخش فرهنگ و معارف اسلامی تلاش کنیم .
ارتباط با ما رو همیشه بیاد یاد داشته باشید چرا که این دلگرمی ماست.
شما می توانید جهت سفارش و دریافت تعرفه های خدمات از راه های ارتباطی زیر با خانه هنر پلان3 در ارتباط باشید.
چقدر پنجره را صابر خراسانی