دلخوشیم روضست حمید علیمی
دلخوشیم روضست حمید علیمی را با کیفیت های مختلف در قالب های صوتی و ویدئویی به همراه گزارش تصویری مراسم به صورت آنلاین مشاهده و درصورت نیاز دریافت کنید.
دلخوشیم روضست حمید علیمی را با کیفیت های مختلف در قالب های صوتی و ویدئویی به همراه گزارش تصویری مراسم به صورت آنلاین مشاهده و درصورت نیاز دریافت کنید.
کربلایی حمید علیمی سالروز جهانی تخریب بقیع هیئت محسنیه کربلاییهای قم 21 خرداد 98
متن مداحی :
دلخوشیم روضست آرزوم اینه
که دامن ات رو بگیرم یه روزی بیاد آقا جون میون روضه ات بمیرم
می میرم من ولی این حسین حسین هاست که برای من میمونه
از سر دعای زهراست که برای من می مونه فقظ این چشمای دریام هست که می مونه
منسب ام اینه نوکر شاه ام می خوام که دنیا بدونه تو حق داری گردن من
می میرم من ولی این پیرهن سیاه است که برای من میمونه
تا دم مرگم یا حسین می گم آقا زندگیمه سینه زنی
من به تو محتاجم آقا منو یه وقت پس نزنی
خوب می دونی اگه کربلا نرم خیلی بد میشه اربابم
میدونی این دلم به کربلا خوشه ای اربابام
اربعین ببر من رو پای شش گوشه ای اربابم
ارتباط با ما ،مایه دلگرمی استخانه هنر پلان 3 با بیش از یک دهه فعالیت در حوزه فرهنگی کشور توانسته با تجربیات، سلایق و کارهای متفاوت خود به واسطه تجهیزات و نیروهای جوان و مجـرب تا به امروز خدمات و ارتباط با کیفیت و قابل قبولی را درحوزه مذهبی عرضه گرداند.ما در تلاش برای جذب بهترینها هستیم. استعدادهای نوآور، باانگیزه، صریح، با انصاف و مسئولیتپذیر که مایلند بخشی از روند توسعهی سریع و هیجان انگیز پلان 3 باشند. ما میخواهیم به کمک شما روز به روز خانوادهی بزرگتری شویم و برای بهترین بودن در حوزهی تکنولوژی و فناوری اطلاعات در بخش قرهنگ و معارف اسلامی تلاش کنیم .ارتباط با ما رو همیشه بیاد یاد داشته باشید چرا که این دلگرمی ماست.
دلخوشیم روضست کربلایی حمید علیمی
شما می توانید جهت سفارش و دریافت تعرفه های خدمات از راه های ارتباطی زیر با خانه هنر پلان3 در ارتباط باشید.
دلخوشیم روضست حمید علیمی